Centar za nauku - Aktuelnosti

KME: Predavanje

Obavještavamo Vas da u okviru Kontinuirane medicinske edukacije (KME) Centar za nauku i Centar za kliničko – laboratorijsku dijagnostiku Kliničkog centra Crne Gore organizuju predavanja koja će biti održana dana: 28. 6. 2024. godine, sa početkom u 13h u Amfiteatru dekanata Medicinskog fakulteta (trajanje predavanja po 15 minuta).

Pročitaj više »

Predavanje iz oblasti transplantacije jetre i bubrega

Klinički centar Crne Gore organizuje predavanje iz oblasti transplantacije jetre i bubrega koje će održati prof. dr Kamil Yalçın Polat iz Memorial Hospital Istanbul, Turska u petak, 31. 5. 2024. godine sa početkom u 13 h (sala za sastanke, glavna zgrada, prvi sprat).
Predavanje je namijenjeno za sve organizacione jedinice KCCG a obavezno je za ljekare i medicinske sedstre Klinike za urologiju, Klinike za nefrologiju, Klinike za anesteziju, reanimaciju i terapiju bola, Centru za abdominalnu hirurgiju i Odjeljenja gastroenterohepatologije.

Pročitaj više »

28 Kongres stomatologa sa međunarodnim učešćem

28th BaSS Congress – Kongres stomatologa sa međunarodnim učešćem
Balkansko stomatološko društvo (BaSS) organizuje 28th Bass Congress – Kongres stomatologa sa međunarodnim učešćem, od 25. do 27. aprila 2024. godine, u Budvi u hotelu „Avala resort & villas“. Učešće na Bass Congress su prijavili ljekari iz 14 zemalja. Pored učesnika zemlje domaćina, biće i stručnjaci iz Grčke, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Albanije, Portugala, Švajcarske, Italije, Bugarske, Rumunije,Turske i Izraela.

Pročitaj više »

Svjetski dan podizanja svijesti o autizmu

Centar za nauku i Centar za rani razvoj (do nedavno Centar za autizam) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), u susret Svjetskom danu podizanja svijesti o autizmu, koji se u svijetu obilježava 2. aprila, organizuju „Treći simpozijum o poremećajima iz spektra autizma“. Simpozijum će se održati u ponedjeljak, 1. 4. 2024. godine sa početkom od 9h, u amfiteatru Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Pročitaj više »

Obavještenje

Na osnovu Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Slovenije o naučnoj i tehnološkoj saradnji od 2. jula 2008. godine i Protokola sa sedmog zasijedanja Mješovite komisije za naučnu i tehnološku saradnju između Crne Gore i Republike Slovenije, potpisanog 20. decembra 2022. godine, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija objaviće u petak 8. marta tekuće godine Konkurs za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između Crne Gore i Republike Slovenije za period 2025-2026. godina.

Pročitaj više »

OBAVJEŠTENJE

Potrebno je da dostavite Centru za nauku Kliničkog centra Crne Gore spisak radova, kao i radove, o postignutim naučnim rezultatima za 2023. godinu, a najkasnije do 1. februara 2024. godine.

Pročitaj više »

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top