Dnevni izvještaji

Granica Rajković: Posao socijalnog radnika nije lak

Granica Rajković radi u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) od 1980. godine. Počela je prvenstveno kao zdravstveni radnik, a posljednjih 30 godina obavlja poslove socijalnog radnika. Socijalni radnici pomažu ljudima u savladavanju i prevenciji društvenih nedaća. Do njih može doći zbog zdravstvenih i porodičnih problema, siromaštva, nezaposlenosti, bolesti zavisnosti, zbog elementarnih nepogoda i slično.

Saznaj više »

Saopštenje za javnost

Od početka pandemije do danas u KCCG oporavljeno 96.55 odsto COVID pacijenata
Od početka pandemije koronavirusa, od marta 2020. godine do danas, 8. oktobra 2021. godine, u Kliničkom centru Crne Gore liječilo se 3.770 COVID pacijenata. Riječ je o najtežim slučajevima, ne samo iz Podgorice već i iz cijele Crne Gore.

Saznaj više »

SAOPŠTENJE

Kreće skrining karcinoma dojke: Najiiskusniji radiolozi Kliničkog centra preuzeli na sebe odgovornost i obavezu da očitaju preko 2.000 snimaka sa mamografije koji su godinu i po čekali supervizore iz Slovenije

Ministarstvo zdravlja Crne Gore formiraće novu Nacionalnu komisiju za kontrolu malignih bolesti čiji je cilj unapređenje kvaliteta programa za rano otkrivanje karcinoma dojke, grlića materice i debelog crijeva kao i registra za maligne neoplazme, najavila je ministarka, dr Jelena Borovinić Bojović.

Saznaj više »

Klinički centar Crne Gore

Vodeća zdravstvena institucija u Crnoj Gori

Scroll to Top