Press centar

Vijesti

Medicinski fizičar neizostavna karika u tretmanu onkoloških pacijenata

Odjeljenje za zaštitu na radu je dio Službe za zaštitu na radu, obezbjedjenja lica i imovine i protivpožarne zaštite. Čine ga rukovodilac odjeljenja, tri stručna lica za poslove zaštite na radu i dva evidentičara. Tim odjeljenjem rukovodi dr sci. Sonja Ivanović, medicinski fizičar – lice odgovorno za zaštitu od jonizujućeg zračenja, čiju vam priču prenosimo.

Saznaj više »

Formiran Savez kliničkih saradnika Crne Gore

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) danas je potpisan Sporazum čime je formalizovano osnivanje Saveza kliničkih saradnika Crne Gore (MoCCA) čiji su članovi, pored naše ustanove, Univerzitetska klinika Charité (UKC), Robert Koch Institute (RKI) i Institut za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG).

Saznaj više »

Abazović inicijator donacije od preko 20.000€ za Centar za autizam KCCG

Na inicijativu potpredsjednika Vlade Crne Gore i predsjednika Savjeta za prava djeteta, dr Dritana Abazovića, Klinički centar Crne Gore dobio je donaciju od privatne međunarodne kompanije koja ima sjedište i u Crnoj Gori, a koja je željela da ostane anonimna. Donacija u iznosu od 20.236,09€ biće namijenjena Centru za autizam, razvojne smetnje i dječju psihijatriju “Ognjen Rakočević”.

Saznaj više »

Video

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top