Press centar

Vijesti

KCCG: MR aparat u punoj funkciji

Obavještavamo javnost da je MR aparat Centra za radiološku dijagnostiku Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) u punoj funkciji nakon kratkog zastoja usljed manjeg kvara.

Saznaj više »

Institut za bolesti djece dobio novi plazma sterilizator

Institut za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) dobio je novi plazma sterilizator za potrebe Operacionog bloka. Ukupna vrijednost sterilizatora iznosi 44.700 € od kojih je 30.000 € obezbijedila kompanija One Crna Gora D.O.O. Podgorica, dok je preostali dio sredstava obezbijedio KCCG.

Saznaj više »

Basara odbila nastavak saradnje, KCCG u pregovorima sa više zdravstvenih centara kako bi kod nas počele transplantacije matičnih ćelija

Klinički centar Crne Gore informiše javnost da je profesorki Nadeždi Basari ponudio produženje istovjetnog ugovora kakvog je imala do 1. juna 2024. godine, a ciljem uvođenja transplantacije matičnih ćelija u našoj ustanovi. Koleginica je, kako smo to ranije i saopštili, na sastanku koji je u aprilu održan u Ministarstvu zdravlja prihvatila nastavak saradnje da bi nas naknadno obavijestila da “više nije zainteresovana za produženje ugovora sa KCCG”.

Saznaj više »

Video

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top