Press centar

Vijesti

Klinika za ginekologiju i akušerstvo dobila ginekološki sto sa elektromotorom

Sekretarijat za socijalno staranje – Glavni grad Podgorica opredijelio je Kliničkom centru Crne Gore finansijska sredstva za nabavku specijalnog ginekološkog stola sa elektromotorom, namijenjeno prvenstveno ženama sa invaliditetom. Stolica je instalirana u novoformiranoj savremeno opremljenoj Dnevnoj bolnici Klinike za ginekologiju i akušerstvo u kojoj se, kako je kazao dr Srđan Medan, direktor Klinike, dnevno uradi u opštoj anesteziji od pet do šest intervencija u prijatnom i udobnom ambijentu uz poštovanje privatnosti.

Saznaj više »

Institut za bolesti djece dobio vrijednu medicinsku opremu

Na Međunarodni dan djeteta, NLB Banka AD Podgorica uručila je Institutu za bolesti Djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore medicinsku opremu ukupne vrijednosti 50.000 €, od kojih je 40.000 € opredijeljeno za Odjeljenje za dječiju urologiju, dok preostalih 10.000 € Centru za autizam. Posebno je važno istaći da će ova donacija biti prekretnica u liječenju najmlađih pacijenata sa urološkim problemima.

Saznaj više »

Svjetski dan djeteta

Povodom Svjetskog dana djeteta – 20. novembra, na inicijativu Internacionalne policijske asocijacije Sekcija Crna Gora, uz podršku Zelenila D.O.O. i Instituta za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), danas je u krugu Instituta za bolesti djece posađeno pet sadnica.

Saznaj više »

Video

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top