Addiko Bank obilježila godišnjicu poslovanja još jednom humanom akcijom

Udruženje „CRVENI NOSOVI klovnovidoktori“ po prvi put u posjeti Crnoj Gori

 Poštovani,

Povodom obilježavanja godišnjice poslovanja, Addiko Bank AD Podgorica omogućila je jedinstvenu humanu posjetu međunarodne organizacije klovnovadoktora Instututu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da u Institutut za bolesti djece Kliničkg centra Crne Gore prisustvujete »klovn-viziti« u utorak 24.aprila u 11h, i zabilježite njihov jedinstven umjetnički performans koji terapijski djeluje na najmlađe pacijente.

Učesnici:

  • Christoph Schoen, Glavni izvršni direktor Addiko Bank AD Podgorica
  • Sonja Milašinović, Direktorica Instututa za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore
  • Predstavnici Udruženja „CRVENI NOSOVI klovnovidoktori“

Dvočlani tim klovnovadoktora posjetiće mališane koji se liječe u Instututu za bolesti djece, kako bi im smijehom, muzikom i životnom radošću olakšali dugotrajan boravak u bolnici.

Udruženje CRVENI NOSOVI klovnovidoktori su dio međunarodne organizacije klovnovadoktora RED NOSES Int. clowndoctors, odnosno, dio međunarodne mreže od 11 nacionalnih organizacija širom Evrope, sa sjedištem u Beču. Misiju organizacije Red Noses i kako je program realizovan u različitim zdravstvenim institucijama širom Evrope, možete vidjeti kroz video u prilogu, kao i na njihovim zvaničnim web prezentacijama.

https://www.youtube.com/watch?v=6HskdKKAV-A

https://www.rednoses.eu/

Cilj ove aktivnosti je poboljšanje kvaliteta života bolesne i nemoćne djece kroz poseban umjetnički program u vidu vizite klovnovadoktora.

Klovnovima će se pridružiti i zaposleni Banke, koji su kroz program korporativnog volontiranja ovom prilikom vrijedno sakupljali igračke i doniraće ih mališanima u zajedničkoj “klovn-viziti”.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top