Direktorica KCCG zahvalna na donaciji: AmCham uspješno sprovodi misiju u CG

Na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti Američke privredne komore u Crnoj Gori na kojoj je sinoć u Podgorici Ministarstvo zdravlja Crne Gore dobilo zahvalnicu za poseban doprinos programu “Partnerstvo za bolje poslovno okruženje”, uručena je i donacija Kliničkom centru Crne Gore.

Dr Ljiljana Radulović, direktorka KCCG

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore dr Ljiljana Radulović zahvalila je Američkoj privrednoj komori koja je darivala šest instrumenata, mikromakaza za sprovođenje operacije laringomikroskopske hirurgije grkljana, i dijagnostiku pacijenata sa sumnjom na maligne bolesti, Klinici za ORL Kliničkog centra Crne Gore. 

 

U ovom neizvjesnom trenutku za čitavi svijet zbog pandemije koronavirusa, podsjećam na misiju AmCham Montenegro koju od svog osnivanja 2008. godine, na naše veliko zadovoljstvo, uspješno sprovodi u Crnoj Gori. Ovo je, takođe, prilika da nastavimo da promovišemo tradicionalno dobru saranju i zajedničke aktivnosti na polju društvene odgovornosti i svi zajedno se snažno založimo za dalje unaprjeđenje poslovnog okruženja i ukupnog društvenog ambijenta u Crnoj Gori”, navela je dr Radulović.

 

Donacija će, kako kaže, obezbijediti kvalitetniju zdravstvenu uslugu prvenstveno kod pacijenata sa sumnjom na maligne bolesti.

Godišnja svečanost MaCham

“Posebno me raduje da naši prijatelji prepoznaju potrebe crnogorskih građana i KCCG i nesebično ulažu u najreferentniju zdravstvenu ustanovu naše zemlje svjesni važnosti uključivanja poslovne zajednice u proces unapređivanje zdravstvenih ustanova, a samim tim i uslova liječenja”, kazala je direktorica KCCG.

Na svečanosti Američke privredne komore, donaciju je, osim KCCG dobio i Dom zdravlja Bijelo Polje. Riječ je o audiometru koji je neophodan za službu Medicine rada u kojoj se rade sistematski, ljekarski pregledi i ostali pregledi pacijenata u Domu zdravlja u Bijelom Polju. 

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top