Donacija Fondacije “Ognjen Rakočević” Kliničkom centru

Fondacija „Ognjen Rakočević“, posvećena podršci djeci sa autizmom, donirala je Stomatološkoj poliklinici Kliničkog centra Crne Gore kompjuter i potrošni medicinski materijal, sa ciljem unaprjeđenja stomatološke njege u korist djece sa autizmom a i ostalih korisnika usluga.

Donirani potrošni materijal

Ova donacija je dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podršci zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim zdravstvenim potrebama. Kompjuter će omogućiti brži i efikasniji rad, dok će potrošni medicinski materijal poboljšati pružanje kvalitetne stomatološke njege. Kao dio svog kontinuiranog angažmana u podršci unaprjeđenju zdravstvenje njege u Crnoj Gori, Fondacija „Ognjen Rakočević“ prepoznala je važnost Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore i njihovog doprinosa očuvanju oralnog zdravlja stanovništva.

Dio donacije - potrošni materijal
Potrošni materijal za potrebe Stomatološke Poliklinike

Stomatološka poliklinika i menadžment Kliničkog centra Crne Gore srdačno zahvaljuju Fondaciji „Ognjen Rakočević“ na ovom dragocjenom doprinosu. Oprema će znatno poboljšati njihovu sposobnost da pruže najbolju moguću stomatološku njegu deci sa autizmom i ostalim korisnicima usluga.

Donirani računar

Fondacija „Ognjen Rakočević“ ostaje posvećena svom cilju unaprjeđenja života djece sa autizmom i poziva sve zainteresovane da se pridruže njihovim naporima.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top