DR NIKHOLAS ALISSA POSJETIO KLINIČKI CENTAR CRNE GORE

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore Zorica Kovačević, u prisustvu direktorice Instituta za bolesti djece dr Sonje Milašinović, danas je primila na razgovor dr Nikholas-a Alissa-u iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE). Sastanak je upriličen nakon potpisivanja Ugovora o donaciji 400.000,00€ za nabavku novog aparata za magnetnu rezonancu za potrebe IBD-a koje je donirado dr Alissa sa poslovnim partnerima iz UAE.

Pored dr Alissa-e za navedenu donaciju sredstva su obezbijedili mr M. Alansari, mr A. Bkairat, mr Shamis Ali, mr S. Badro, mr W. Buhairy, mr M. Amjad i mr A. Afifi.

Na današnjem sastanku direktorka Kovačević i dr Milašinović razgovarale su sa dr Alissa-om o značaju za KCCG i građane Crne Gore navedene donacije, o realizaciji iste kao i o nastavku dalje saradnje sa prijateljima iz UEA. Dr Alissa je najavio nastavak saradnje i podrške projekata KCCG.

Koristimo ovu priliku da se, u ime zaposlenih i građana Crne Gore, još jednom najiskrenije zahvalimo na ovoj vrijednoj donaciji, uvjereni da će ih biti i ubuduće.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top