Džada Film Fest zajedno sa prijateljima festivala uručio donaciju Institutu za bolesti djece KCCG

Marketinška agencija Link creative studio, u čijoj organizaciji se održava sedmo izdanje Džada Film Fest-a, međunarodnog festivala debitantskog igranog filma, pokrenula je sa prijateljima festivala novi segment festivala DžFF 4 kids, humanitarnu akciju za najmlađe. DžFF, u saradnji sa kompanijom Epson iz Hrvatske, kompanijom G3Spirits i Moto Klubom „Familija“ poklonila su Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore opremu za gledanje filmova – projektor, laptop i zvučnike. Organizatorka festivala Nina Lončar kazala je da je želja bila da se mališanima olakša boravak i liječenje na Institutu.
 
Dzada FF - Donacija Institut za bolesti djece
Dzada FF - Donacija Institut za bolesti djece

“Od ove godine smo pokrenuli poseban segment festivala, DžFF 4 kids, gdje smo zajedno sa prijateljima festivala kompanijama Epson i G3Spirits, i Moto klubom „Familija“ kroz humanitarnu akciju donirali opremu za gledanje filmova“, navela je Nina Lončar – organizatorka.

Dzada FF - Donacija Institut za bolesti djece
Dzada FF - Donacija Institut za bolesti djece

Direktor Instituta za bolesti djece KCCG, dr Velibor Majić, zahvalio se organizatorima festivala na brižnoj misli o najmlađima i dirljivom poklonu, istakavši da, uprkos tome što se svi zaposleni u Institutu zaista trude da boravak mališanima u bolnici bude što prijatniji, on je za njih i dalje jako stresan.

“Jer koliko god su i sa roditeljima ovdje, ali van svoga ambijenta znate da je to poseban stres. Hvala vam puno. Opet najviše što mislite i što osjećate da treba neko da pomogne djeci i da im bude ljepši boravak koji, na žalost mora da im bude“, kazao je dr Majić.

Dzada FF - Donacija Institut za bolesti djece
Dzada FF - Donacija Institut za bolesti djece

Donaciji je prisustvovao i državni sekretar Ministarstva zdravlja Vladimir Obradović koji je kazao da fokus svih nas treba da bude na što ugodnijem osjećaju pacijenata u našim bolnicama.

“Svi se negdje trudimo sa osobljem dječije bolnice da pomognemo koliko je god moguće da kvalitet zdravstvene usluge i kvalitet smještaja u samoj bolnici bude adekvatan. Mi negdje ovu stvar za mališane nismo prepoznali, ali hvala vama što jeste da negdje mališani imaju i taj osjećaj, da se osjećaju kao maltene kod kuće“, zaključio je Obradović.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top