Elektroprivreda Crne Gore donirala je vrijednu medicinsku opremu KCCG

Elektroprivreda Crne Gore donirala je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) 20.000,00 eura za nabavku medicinske opreme.
Tim povodom danas je održana svečana primopredaja donacije, a ugovor o donaciji potpisali su izvršni direktor EPCG Igor Noveljić i direktorica KCCG Zorica Kovačević.

Zahvaljujući na donaciji, prisutnima se obratila direktorica Kliničkog centra Zorica Kovačević: “Radi se o nabavci dva bronhoskopa za potrebe Klinike za anesteziju, centralne intenzivne terapije i terapiju bola, koji će se koristiti u Odjeljnju centralne intezivne terapije i operacionim salama. Posebno je važno istaći da je jedan aparat namijenjen za izvođenje osnovnih dijagnostičkih i terapijskih procedura u Odjeljenju centralne intenzivne terapije a drugi za otežanu intubaciju pacijenata koji predstavlja standard za rješavanje otežanog disajnog puta, bilo u operacionoj sali ili Odjeljenju centralne intentzivne terapije”. Ovim činom EPCG se pridužila porodici prijatelja naše ustanove na čemu im se najsrdačnije zahvaljujemo, istakla je Kovačević.

Izvršni direktor EPCG, kazao je da nikada nijesu zaboravili odgovornost koju imaju prema društvu i državi u kojoj uspješno obavljaju svoju osnovnu djelatnost.
“Pomoć u poboljšanju zdravstvenih usluga stanovništvu, prosvjetnim ustanovama, institucijama od posebnog začaja, spotrskim savezima i pojedincima, na listi su prioriteta naše kompanije, po čemu je Elektroprivreda poznata i prepoznata”, rekao je Noveljić.

Direktorica KCCG nakon potpisivanja ugovora uručila je zahvalnicu donatorima.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top