EPCG donirala 36.300 eura Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i direktorica KCCG dr Ljiljana Radulović

U ponedjeljak, 16. maja 2022. godine, u Podgorici je potpisan ugovor o donaciji između Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), kojim je predviđeno da EPCG, shodno Odluci Odbora direktora, opredijeli 36.300 EUR za nabavku ultrazvučnog aparata za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo.

Izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i direktorica KCCG dr Ljiljana Radulović

Potpisnici Ugovora su izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin i direktorica KCCG dr Ljiljana Radulović, a ceremoniji su prisustvovali i član Odbora direktora EPCG Milun Božović, medicinski direktor KCCG dr sc. med. Zoran Terzić i direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Srđan Medan.

Nikola Rovčanin, dr Ljiljana Radulović, Milun Božović, dr sc. med. Zoran Terzić i dr Srđan Medan

Izvršni direktor EPCG, Nikola Rovčanin, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je Kompanija, zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima u prethodnom periodu, u mogućnosti da pomaže razvoj i osavremenjivanje kapaciteta najvažnijih institucija u Crnoj Gori, a posebno mjesto u tom pogledu, bez ikakve sumnje, zauzima KCCG.

 „Naše strateško opredjeljenje podrazumijeva društveno odgovorno poslovanje, a siguran sam da nema bolje potvrde odlučnosti da se djeluje na taj način od ovakvih aranžmana. Donacija Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore pokazatelj je jasno razvijene svijesti da nema zdravog napretka nijedne kompanije, pa ni EPCG, ukoliko se ne radi na poboljšanju stanja u drugim segmentima društva. Takođe, ozbiljnost rada u KCCG nas ohrabruje da nastavimo saradnju, jer smo tako sigurni da sredstva idu u prave ruke te da će biti od koristi svim građanima Crne Gore“, naglasio je Rovčanin.

Milun Božović, Nikola Rovčanin, dr Ljiljana Radulović, dr sc. med. Zoran Terzić i dr Srđan Medan

Apostrofirajući značaj ove donacije za našu ustanovu dr Radulović se zahvalila na ovom vrijednom poklonu.

Klinički centar Crne Gore je zahvalan Elektroprivredi Crne Gore zbog izuzetnog sluha za potrebe pacijenata najveće zdravstvene ustanove u našoj zemlji. Ovoga puta, zahvaljujući Elektroprivredi, jačamo tehničke kapacitete Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Ultrazvučni aparat, koji će biti treći na ovoj Klinici, unaprijediće i ubrzaće pružanje zdravstvenih usluga u KCCG. Ovo je posebno važno jer u kontinuitetu iz naših sredstava, ali i zahvaljujući donacijama, moramo da obnavljamo opremu koja je u najvećem broju slučajeva, na žalost, davno zastarjela. Još jednom zahvaljujemo Elektroprivredi Crne Gore uz nadu da će KCCG ostati u vrhu prioriteta kada je posrijedi društveno odgovoran rad“, kazala je dr Radulović.

Ovaj ugovor, kao potvrda odlične saradnje između EPCG i KCCG, predstavlja nastavak misije naše najveće energetske kompanije i osnaživanja kapaciteta najvažnije zdravstvene ustanove.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top