I vatrogasci obradovali mališane novogodišnjim paketićima

Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica organizovala je donaciju novogodišnjih paketića za hospitalizovanu djecu Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore. Vatrogasci su danas posjetili IBD i uručili paketiće mališanima koji se nalaze na liječenju.

Sa dodjele paketića djeci u IBD-u

Ova akcija ima za cilj da uljepša praznične dane djeci koja se nalaze u bolničkom okruženju. Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica prepoznala je važnost pružanja podrške i pažnje djeci koja se bore sa bolešću.

 

Vatrogasci su se pobrinuli da paketići budu ispunjeni, slatkišima, slanišima i drugim prigodnim poklonima, kako bi djeca osjetila radost i veselje koje praznici donose. Ovaj gest ima za cilj da djeci pruži osjećaj da nijesu sami i da su u mislima svih nas.

Institut za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore izražava zahvalnost na saradnji i podršci u organizaciji ove i drugih donacija. Takođe, želimo da se zahvalimo svim vatrogascima koji su se odazvali i učestvovali u ovoj akciji.

 

Ova donacija je samo jedan od načina na koji se doprinesi zajednici i pruža podršku onima kojima je najpotrebnija. Humanitarne akcije imaju za cilj da pruže podršku onima koji se bore sa teškim životnim situacijama, bolestima i slično. Vaša podrška nam pomaže da širimo svijest o važnosti solidarnosti i brige o drugima.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top