Infuzione i špric pumpe Centru za neonatologiju od anonimnog donatora

Centar za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) dobio je od anonimnnog donatora infuzione i špric pumpe, ukupne vrijednosti preko 6.000 €. U pitanju je medicinska oprema koja se koristi u svakodnevnom radu sa našom najvulnerabinijom katogorijom pacijenata.

Podsjećamo da se u Centru za neonatologiju, liječe prijevremeno rođena djeca kao i djeca iz visoko rizičnih (patoloških) trudnoća iz cijele Crne Gore. Ovi mališani zahtijevaju, pored visokokvalitetnog stručnog kadra, dvadesetčetvoročasovni monitoring i nadzor i savremenu medicinsku opremu. Donacija ima posebnu vrijednost jer su infuzione i špric pumpe neophode za precizno doziranje lijeka.

Ovim putem želimo da izrazimo poštovanje i iskrenu zahvalnost anonimnom donatoru čiji je nesebičan gest podrške omogućio nabavku ove opreme. Uvjereni smo da će donacija imati pozitivan uticaj na sve ljude dobre volje, a našem osoblju olakšati svakodnevni rad sa malim borcima. Još jednom iskazujemo iskrenu zahvalnost anonimnom donatoru na ovom plemenitom činu.

Institut za bolesti djece KCCG

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top