ING Invest donirao arhitektonsko idejno rješenje za rekonstrukciju stare zgrade Onkologije

Arhitektonski biro ING Invest iz Danilovgrada donirao je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) arhitektonsko idejno rješenje za potrebe dogradnje i nadogradnje stare zgrade Onkologije. U ime arhitektonskog biroa gospodin Veselin – Bato Radulović uručio je direktorici KCCG dr Ljiljani Radulović idejno rješenje (tehničku dokumentaciju).

Sa sastanka u KCCG

Projektom je predviđena dogradnja i nadogradnja prostora stare zgrade Onkologije za potrebe proširenja Centra za hematologiju. Objekat obuhvata suteren, prizemlje i sprat što ukupno iznosi 2.710m2 novopredviđenog prostora koji će obezbijediti hematološkim pacijentima bolje i bezbjednije uslove liječenja a zaposlenima bolje uslove za rad. Vrijednost donacije, odnosno, idejnog rješenja, iznosi blizu 23.000 €.

Dr Ljiljana Radulović, direktorica KCCG
Veselin - Bato Radulović, arhitekta

Prilikom primopredaje projekta direktorka dr Radulović je zahvalila, ne samo na ovoj, već i svim dosadašnjim donacijama i podršci koju je naša ustanovala nesebično imala od ING Investa i gospodina Radulovća lično.

Dr Ljiljana Radulović, direktorica KCCG i Veselin - Bato Radulović, arhitekta, prilikom uručivanja zahvalnice
Dr Ljiljana Radulović, direktorica KCCG je uručila zahvalnicu Veselinu - Batu Raduloviću za višegodišnju uspješnu saradnju i podržavanje razvojnih projekta KCCG

U to ime ona je uručila zahvalnicu Arhitektonskom birou kao i gospodinu Raduloviću lično, uvjerena da će njegov primjer slijediti sve kompanije i pojedinci koji su u mogućnosti da podrže razvojne projekte KCCG-a kao najreferentniju zdravstvenu ustanovu u zemlji.

Gospodin Radulović je sa ponosom podsjetio na do sada uspješno realizovane projekte između naše dvije istitucije na zadovoljstvo naših pacijenata i zaposlenih. Osim osnovne djelatnosti kojom se bavi ova firma, posebno je istakao filatropski rad i naglasio da će tako biti i ubuduće.

Veselin - Bato Radulović, arhitekta sa zahvalnicama KCCG

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top