KCCG se 26. maja pridružuje akciji “Da zablista Crna Gora”

U cilju osnaživanja ekološkog aktivizma, Klinički centar Crne Gore (KCCG) pridružiće se akciji Koalicije za održivi razvoj “Da zablista Crna Gora”.

Najveća zdravstvena ustanova u u Crnoj Gori organizovaće akciju čišćenja kruga KCCG u kom su i naš Institut za bolesti djece, Zavod za transfuziju krvi i Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore, u četvrtak 26. maja od 15 do 16 sati.

KCCG je ranije, u okviru akcije ozelenjavanja našeg užeg okruženja, zasadio hiljadu sadnica, a osim toga, konkurisali smo za instalaciju solarnih panela kako bismo maksimalno smanjili emisiju štetnih gasova i tako, shodno svojim mogućnostima, doprinijeli ozdravljenju i “čišćenju pluća” i Podgorice i Crne Gore.

KCCG će dati svoj maksimalan doprinos razvoju svijesti o značaju ekološkog aktivizma i to ne samo 26. maja već ćemo nastojati da budemo primjer svojim dvorištem iako je zahtjevno održavati površinu besprijekorno čistom imajući na umu da se svakog dana, osim više hiljada, uglavnom, odgovornih zaposlenih i pacijenata, kroz naše dvorište kreće i stotine prolaznika.

Stoga, pozivamo sve građane koji su u prilici da nam se, makar na kratko, pridruže u akciji “Da zablista Crna Gora” 26. maja u krugu KCCG od 15 do 16 sati.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top