Klinici za neurohirurgiju uručena vrijedna donacija

Crkva Isusa Hrista posljednjih dana svetaca u Crnoj Gori donirala je Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) deset bolničkih kreveta od kojih je pet električnih. Ukupna vrijednost donacije prelazi 21.500 evra.

Donirani bolnički kreveti Klinici za neurohirurgiju

U Klinici za neurohirurgiju liječe se veoma zahtjevni i kompleksni pacijenti koji najčešće, zbog specifične patologije (tumori, traume,..), zahtijevaju poluintezivno liječenje. Samim tim je veoma važno da pacijenti imaju kvalitene uslove tokom boravka na Klinici a mediciinsko osoblje bolje uslove u svakodnevnom radu.

Donatori sa predstavnicima KCCG

Predstavnici dobrotvorne organizacije “Crkva Isusa Hrista posljednjih dana svetaca u Crnoj Gori”, gospodin Larry Draper i gospođa Debbie Draper, su kazali da je njihova organizacija humanitarnog tipa te da su prisutni u našoj državi od 2012. godine. Ovo nije njihov prvi projekat i donacija jer su, kako su naveli, imali više projekata širom Crne Gore. Istakli su da im se veoma dopao crnogorski narod, kao i prirodne ljepote naše zemlje koje, kako kažu, ostavljaju bez daha.

Dr Luka Borovinić sa donatorima u obilasku Klinike za neurohirurgiju KCCG
Obilazak Klinike za Neurohirurgiju KCCG

Govoreći o svom radu i njihovoj misiji, kazali su da vole da pronalaze načine da pomognu svima što su i učinili ovom vrijednom donacijom Klinici za neurohirurgiju.

Zaposleni Klinike, na čelu sa doc. dr Novakom Lakićevićem su uputili iskrenu zahvalnost gdinu Larry Draper (Leriju Dreperu) i gđi Debbie Draper (Debi Dreper) na vrijednom poklonu koji će omogućiti zamjenu postojećih, već dotrajalih kreveta. S obzirom da ovo nije prva donacije koju je ova humanitarna organizacija opredijelila KCCG-u, na čemu smo im iskreno zahvalni, raduje nas što je Crkva Isusa Hrista svetaca posljednjih dana u Crnoj Gori odučila da izuzetno vrijednom donacijom opet podrži našu ustanovu.

Uručenje zahvalnice donatorima

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top