Klinički centar dobio 50 maslina

NVO “Info Sport CG” Bar donirao je 50 maslina za potrebe uređenja dvorišta Kliničkog centra Crne Gore (KCCG). U pitanju je projekat parkovi “Maslina djece Bara i Crne Gore” koju NVO “Info Sport CG” sprovodi, ne samo na teritoriji Bara već i Podgorice, Tuzi, Paštrovića i Budve.

Vojska Crne Gore prilikom sađenja sadnica u krugu KCCG

U ime naše djece i budućih generacija kojima su posvećeni Parkovi “Maslina djece Bara i Crne Gore”, da budu vječni kao “Stara maslina” na Mirovici zasađena 225. godine p.n.e. koja traje 2.247 godina, a trajaće i dalje, zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način doprinijeli i koji će i u buduće doprinositi da stvaramo novo prirodno bogatsvo našoj djeci i budućim generacijama naše ekološke države Crne Gore”, kazao je ovim povodom mr sc. Miodrag Banović, predsjednik i koordinator eko akcija NVO “Info Sport CG”.

Ozelenjavanje kruga KCCG
Sadnja maslina u krugu KCCG

Danas su zaposleni KCCG i Voska Crne Gore počeli sa sadnjom doniranih maslina čime će se oplemeniti krug naše ustanove i, uvjereni smo, podići ekološka svijest svih nas.

Predsjednik i koordinator EKO akcija, mr sci Miodrag Banović
Pripadnici vojske Crne Gore su podržali akciju

Gospodin Banović je u ime NVO “Info Sport CG” Kliničkom centru Crne Gore, kao i direktorici dr Ljiljani Radulović i pomoćniku direktora KCCG za inžinjering i održavanje opreme Radu Gardaševiću uručio priznanja “Stara maslina” za doprinos formiranju parkova “Maslina djece Bara i Crne Gore”.

KCCG se ovim putem zahvaljuje gospodinu Banoviću na donaciji i uspješno realizovanoj saradnji.

Predstvanici KCCG sa predsjednikom i koordinatorom EKO akcija, mr sci Miodragom Banovićem i pripadnicima vojske Crne Gore koji su podržali akciju ozelenjavanja kruga KCCG

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top