Klinički centar nastavlja sa opemenjivanjem dvorišta

Klinički centar Crne Gore (KCCG) nastavlja sa oplemenjivanjem dvorišta najveće bolnice u državi. Danas je uz podršku preduzeća “Zelenilo” d.o.o. iz Podgorice, u žardinjerama na potezu od Urgentnog centra do Poliklinike KCCG-a, njih osam, zasađeno cvijeće. U pitanju su kadifa, trajnica i surfinija, a njihove raskošne boje oplemenile su ovaj prostor.

Cvijeće ispred KCCG

Navedena aktivnost je nastavak uređenja i revitalizacije dvorišta naše ustanove. Podsjećamo da smo uz podršku Agencije za zaštitu životne sredine i Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma uredili zelenu površinu iza centralne zgrade. 

Cvijeće ispred KCCG

Navedenim akcijama KCCG dokazuje da sa punom pažnjom brine i o zaštiti životne sredine. Želja nam je, ne samo da obezbijedimo lijep i ugodan prostor, već i da utičemo na opštu svijest o značaju očuvanja prostora koji nas svakodnevno okružuje.

Cvijeće ispred KCCG

Koristimo priliku da apelujemo na sve građane da se odgovorno odnose prema životnoj sredini čuvajući prostor koji ih okružuje kako bi naša država opravdala ideju prve ekološke države na svijetu.

Cvijeće ispred KCCG

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top