Kompanija Meridianbet donirala medicinsku opremu Klinici za ortopediju i traumatologiju KCCG

Kompanija Meridianbet donirala je medicinsku opremu Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) koju će medicinsko osoblje koristiti u svakodnevnom radu, naročito prilikom praćenja opšteg stanja pacijenata. Doniran je monitor za praćenje vitalnih parametara kod pacijenata, beskontaktni toplomjeri kao i ručni aparati za kontrolu krvnog pritiska.

Donacija Klinici za ortopediju i traumatologiju KCCG

Donaciju je u ime Klinike za ortopediju i traumatologiju KCCG primila glavna medicinska sestra Miranda Musić, koja se tom prilikom zahvalila kompaniji Meridianabet na ovom humanom činu.

Sa primopredaje donacije Klinici za ortopediju i traumatologiju KCCG

 „Želim da se zahvalim kompaniji Meredianbet u ime naše Klinike i naših pacijenata na ovoj donaciji koja će nam koristiti u praćenju zdravstvenog stanja pacijenata. Donacija je stigla u pravo vrijeme jer nam je bila potrebna zamjena monitora koji smo do sada koristili. Hvala Vam što ste ovu donaciju opredijeili baš našoj Klinici jer će nam olakšati svakodnevni rad sa veoma zahtjevnim pacijentima. U našoj Klinici se liječe pacijenti koji zahtijevaju, u najvećem broju slučajeva, poluintenzivni tretman za šta nam je, između ostalog, potreban upravo ovakav aparat“, kazala je Musić.

Miranda Musić, glavna sestra Klinike za ortopediju i traumatologiju je primila donaciju

Ovo je još jedna u nizu donacija kompanije Meridianbet Kliničkom centru Crne Gore koja je uvijek imala razumijevanje za potrebe naših pacijenata.

„Zadovoljstvo nam je što smo i ovog puta bili u prilici da donacijom doprinesemo efikasnijem pružanju zdravstvene zaštite u Kliničkom centru Crne Gore. Iskreno se nadamo da će donirana medicinska oprema olakšati rad medicinskom osoblju Klinike za ortopediju i traumatologiju, a pacijentima obezbijediti kvalitetnije i efikasnije uspostavljanje dijagnoze, kao i praćenje sveopšteg stanja“, izjavile su predstavnice kompanije Meridianbet.

 

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top