Korisne informacije i savjeti za trudnice

Drage trudnice,

Želja nam je da sa vama podijelimo dragocjene informacije koje će vam omogućiti da najvažniji trenutak u životu svake žene, a to je rođenje njene bebe, ostane u najljepšem sjećanju.

 

Na sajtu Kliničkog centra Crne Gore na adresi: https://kccg.me/klinike-i-centri/klinika-za-ginekologiju-i-akuserstvo/ nalaze se korisne informacije i savjeti za trudnice.

Ovdje možete naći sve korisne informacije od prijema u Porodilište do otpusta vas i vaše bebe kući. Pripremili smo za vas informacije koje se odnose na proceduru za prijem u Porodilište i prisustvo pratioca porođaju, zatim faze porođaja, šta je CTG, značaj kontakta koža na kožu sa vašom bebom nakon porođaja, kada se primjenjuje stimulacija porođaja, o epiziotomiji i porođajnim povredama te proceduru za primjenu epiduralne analgezije tokom porođaja. Ovdje takođe možete naći i informisanu saglasnost za indukciju porođaja kao i informisanu saglasnost za carski rez, zatim o vaginalnom porođaju nakon carskog reza, o postporođajnom oporavaku i postporođajnoj njezi na Akušerskom odjeljenju i konačno, savjete po izlasku iz bolnice.

Dragi roditelji,

Uživajte u vašoj najljepšoj ulozi.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top