Ministarka Srzentić donacijom podržala Klinički centar

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija, mr Tamara Srzentić, donirala je iz ličnih sredstava Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) finansijsku pomoć u iznosu od 1.500,00€.

“S obzirom na značaj KCCG, a cijeneći sve ono što činite za pacijente u ovim izazovnim vremenima, u šta sam se lično uvjerila kroz proces liječenja bliskog člana moje porodice, osjećam potrebu da uputim finansijsku pomoć u vidu donacije”, kazala je ovim povodom ministarka Srzentić.

Donirana sredstva su namijenjena za potrebe Klinike za neurohirurgiju (1.000,00€) i Klinike za anesteziju, intezivnu terapiju i terapiju bola (500,00€).

Direktorka KCCG dr Ljiljana Radulović uputila je zahvalnost ministarki Srzentić i pozvala ostalne uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer

 “U ime svih zaposlenih, zahvaljujem gospođi Srzentić na donaciji Kliničkom centru Crne Gore. Imajući u vidu da KCCG zbrinjava sve najteže slučajeve iz cijele Crne Gore pozivam ostale uticajne ličnosti i ustanove da slijede njen primjer. Svakako su nerijetki slučajevi kada, uz pomoć donacija prijatelja uspijevamo da nastavimo srčano i predano da radimo na unapređenju zdravstvene zaštite svih građana Crne Gore”, istakla je dr Radulović.

 

 

 

Podijeli objavu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top