Montenegro Business Run: Zaposleni Kliničkog centra uspješno stigli do cilja

        Zaposleni Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore: Lidija Nedić, glavna sestra Odjeljenja parodontologije i oralne higijene, Faruk Dervišević, glavni tehničar Odjeljenja stomatološke protetike i Ankica Vukeljić, RTG tehničar, učestvovali su na ovogodišnjem sportskom događaju Montenegro Business Run. Sponzor ovogodišnje manifestacije.

Montenegro Business Run Lidija Nedić, Faruk Dervišević i Ankica Vukeljić

Na trećem Montenegro Business Run nastupilo je 1.288 učesnika iz 105 kompanija iz Crne Gore, što je ujedno i najmasovnija sportska manifestacija otvorenog tipa ikada održana kod nas kada je riječ o trčanju. Koliko je zahtjevna trka najbolje govori činjenica da svi učesnici koji stignu do cilja dobiju medalju sa vremenom ostvarene trke. Sa ponosom ističemo da su naši zaposleni upravo ostvarili svoj cilj i uspješno završili trku.

Montenegro Business Run Lidija Nedić, Faruk Dervišević i Ankica Vukeljić

       Najveći sportski događaj koji okuplja poslovnu zajednicu u Crnoj Gori, odrzan je 16. juna na Plantažama, na prostoru Vinskog podruma Šipčanik.  Okuplja stotine učesnika iz najvećih crogorskih privatnih i javnih kompanija, koji učešćem u trci promovišu zdrave životne navike i značaj timskog duha u kompanijama. Cilj je da kroz timsku trku na pet kilometara podstiče učesnike na druženje, razvijanje timskog duha i fizičku aktivnost. 

Montenegro Business Run Lidija Nedić, Faruk Dervišević i Ankica Vukeljić

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top