Nakon brisanja višestrukih uputa: Većina pregleda u KCCG zakazuje se danas za danas

Eliminacija jednog od uočenih bezrazložnih uzroka dužih listi čekanja u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG), a to je, podsjećamo izdavanje višestrukih uputa za jedan pregled, već daje upečatljive rezultate.

Brisanjem i otkazivanjem šestostrukih pa i osmostrukih uputa koje jedan pacijent ima za jedan pregled, doveli su do toga da je na današnji dan, 25. maja 2022. godine, prvi slobodan termin za pregled na Klinici za infektivne bolesti i kod izabranog doktora i interno u okviru KCCG, isti ovaj dan. Bukvalno, na današnji dan ili u narednih sedam dana su dostupni termini i u ambulanti za dermatovenerologiju, za kardiohirušku ambulantu, za maksilofascijalnu hirurgiju, za opštu hirurgiju, za digestivnu hirurgiju, za grudnu hirurgiju, za hirurgiju dojke, za ginekološko-akušersku ambulantu, za ginekološko-onkološku ambulantu, za ginekološku ambulantu za infertilitet, za ginekološko endokrinološku ambulantu, za nefrološku ambulantu, za ambulantu za transplantirane pacijente.

Istovremeno, već od danas u narednih 15 do 30 dana možete da ostvarite preglede u otropedskoj ambulanti, u urološkoj ambulanti, u neurohirurškoj ambulanti i ORL ambulanti.

Istovremeno, očekujemo da će liste čekanja za preglede u neurološkoj, hematološkoj, oftalmološkoj i kardiološkoj ambulanti takođe, ubrzo, biti maksimalno skraćene. Slične rezultate očekujemo i u Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top