“Neka i priče liječe”

Interna klinika Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) primila je danas donaciju od grupe “Devet dobrih žena”. Ova plemenita grupa žena je svojim velikodušnim gestom doprinijela unaprjeđenju atmosfere i kvaliteta boravka pacijenata i osoblja doniranjem knjiga i police za knjige.

Donacija knjiga predstavlja dragocjen doprinos prostoru Interne klinike, omogućavajući pacijentima i osoblju pristup raznolikom i obogaćujućem materijalu. Ovakav gest izuzetne darežljivosti ima dubok i pozitivan uticaj na cjelokupnu zajednicu KCCG. Knjige ne samo što pružaju znanje, već i podstiču smirenost, nadahnuće i olakšavaju boravak u bolničkom okruženju.

Dr Đorđije Krnjević, direktor Interne klinike KCCG, zahvalio se grupi “Devet dobrih žena” na njihovoj inicijativi i velikodušnosti i kazao da njihova donacija predstavlja dobrobit kako za pacijente, tako i za osoblje Interne klinike.

“Ova donacija će doprinijeti da se naši pacijenti makar na trenutak osjećaju bolje, ne samo zbog nas i zbog terapije koju primaju, nego i zbog svih ovih lijepih naslova koji će makar na trenutak skrenuti misli sa, po njih, često neke sumorne svakodnevnice”, istakao je dr Krnjević.

Bisenija Otašević, predstavnica organizacije “9 dobrih žena”, kazala je da ovaj projekat nosi ime “Neka i price liječe” koji će, nada se, podstaći pacijente da kroz period liječenja steknu jednu lijepu naviku. Ovaj projekat su realizovale, kako kaže gospođa Otašević, uz pomoć prijatelja, a pored naše ustanove biće obuhvaćene i opšte bolnice u Crnoj Gori.

“Vrlo često kažemo da lijepa riječ gvozdena vrata otvara a ovdje je toliko lijepih riječi koje će pomoći pacijentima u vrijeme kad se budu uspješno liječili i bili zdraviji, da će makar prekratiti vrijeme čitajući knjige”, kazala je gospođa Otašević.

KCCG ostaje posvećen unaprjeđenju iskustva svakog pacijenta i stvaranju okruženja koje podstiče brigu, podršku i razmjenu znanja. Vaša podrška i donacije su od neprocjenjive važnosti u ostvarenju ovih ciljeva.

Donacija grupe Devet dobrih žena Internoj klinici KCCG
Donacija grupe Devet dobrih žena Internoj klinici KCCG

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top