Obavještenje: Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dobio savremene uslove za rad

Klinički centar Crne Gore (KCCG) je, u cilju unaprjeđenja uslova za liječenje naših pacijenata, kao i uslova rada za zaposlene, realizovao još jedan važan projekat. U pitanju je rekonstrukcija i opremanje Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju (CFMR) koja je sprovedena po savremenim medicinskim standardima što će unaprijediti liječenje i rehabilitaciju pacijenata. Posebno smo ponosni jer se radi o ulaganju koje je po prvi put sprovedeno u ovom prostoru i ovih razmjera od useljenja glavne zgrade KCCG, skoro pola vijeka, čija ukupna vrijednost prelazi 250.000 eura.

Svečano otvaranje renoviranog Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju obaviće se u ponedjeljak, 30. januara 2023. godine u 10h.

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dobio savremene uslove za rad

Centar sprovodi fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ne samo pacijentima koji su na bolničkom liječenju, već i ambulantnim pacijentima i samim tim je važna karika u kvalitetnom pružanju zdravstvenih usluga u našoj ustanovi.

Podsjećamo da je Centar za vrijeme izvođenja radova, zahvaljujući razumijevanju i strpljenju naših pacijenata, kao i posvećenošću i profesionalnom odnosu zaposlenih, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, uspješno funkcionisao u privremenom prostoru u staroj zgradi “Medicinske škole”. Naši pacijenti najbolje znaju važnost fizikalne medicine u njihovom liječenju i brzom oporavku. Zato sa ponosom ističemo značaj ovog projekta, naročito jer smo sada obezbijedili uslove koje zaslužuju i pacijenti i zaposleni.

Pozivamo medije da izvještavaju sa događaja.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top