OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM OBILJEŽAVANJA SVJETSKOG DANA GLASA

U svijetu zvukova koji nas okružuju, ljudski glas zauzima vrlo značajno mjesto. Neophodan je za svakodnevnu komunikaciju, izražavanje želja, osjećanja, potreba i mišljenja. U cilju podizanja svijesti građana o značaju zdravlja glasnih žica, a posebno ukazivanju na rizik za razvijanje raka grkljana, u svijetu se od 1999. godine 16. april obilježava kao Svjetski dan glasa. Klinika za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju (ORL i MFH) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), takođe, organizuje obilježavanje Svjetskog dana glasa. Moto ovogodišnje kampanje u svijetu je “Napravi izbor- njeguj svoj glas!”.

Tim povodom dr Slavica Đurović i dr Ivana Mićević, ljekari Klinike za ORL i MFH, u ponedeljak, 16. aprila tekuće godine, obaviće preglede 25 zainteresovanih građana, i to bez zakazivanja od strane izabranog doktora.

Pregledi će se obaviti u ambulanti za ORL (Poliklinika KCCG, prvi sprat) u periodu od 15:00h do 19:00h. Pravo na pregled imaće građani koji se u ponedjeljak, 16. 04. 2018. godine, prvi prijave na broj telefona 020 412 325 u terminu od 08:00h do 09:00h. Preporučujemo da se prijave građani koji imaju problem sa glasom.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top