Počinje renoviranje Centra za fizikalnu medicinu rehabilitaciju

Klinički centar Crne Gore (KCCG) nastavlja sa renoviranjem i adaptacijama organizacionih jedinica u cilju unaprjeđenja uslova za liječenje naših pacijenata, kao i uslova rada za zaposlene. Nakon završenih svih tenderskih i administrativnih procedura, kao što smo već najavili, započinje renoviranje i adaptacija Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju (CFMR).

Da bi se radovi izvodili neometano i u najkraćem mogućem roku, CFMR će u toku rekonstrukcije funkcionisati u privremenom prostoru u staroj zgradi “Medicinske škole”, gdje će se od ponedjeljka, 4. jula, sprovoditi specijalistički pregledi i fizikalna terapija ambulantnih pacijenata. Preseljenje aparata i mobilijara obaviće se za vikend.

CFMR je veoma opterećena orgnizaciona jedinica KCCG koja sprovodi fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ambulantnih pacijenata i pacijenata koji su na bolničkom liječenju. Moramo naglasiti da su imali i imaju i dalje značajnu ulogu u liječenju i oporavku oboljelih od COVID-19.

O značaju ovog projekta, imajući u vidu važnost CFMR u liječenju naših pacijenata, najbolje govori podatak da od useljenja glavne zgrade KCCG (daleke 1974. godine) do danas nije bilo većih ulaganja u ovaj prostor. Ovo je prva rekonstrukcija ovih razmjera čija ukupna vrijednost iznosi oko 250,000 eura.

Kontakt telefon CFMR ostaje isti: +382 20 412 240.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top