Potpisan Memorandum o saradnji iz oblasti zaštite životne sredine

Klinički centar Crne Gore (KCCG) i Fond za zaštitu životne sredine potpisali su Memorandum o saradnji iz oblasti zaštite životne sredine. Potpisnice memoranduma saglasne su da će zajedno učestvovati u realizaciji projekata, programa i aktivnosti koje za krajnji cilj imaju zaštitu, očuvanje i unaprijeđenje životne sredine, kao i promovisanje energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energija.

Sa potpisivanja Memoranduma

Memorandum o saradnji, koji su potpisali direktorica KCCG, dr Ljiljana Radulović i direktor Fonda za zaštitu životne sredine, Draško Boljević, utvrđuje međusobna prava i obaveze strana potpisnica u cilju realizacije zajedničkih projekata, programa i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promjena, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Prilikom potpisivanja Memoranduma u prostorijama KCCG

Saradnja će se zasnivati na principima partnerstva, transparenstnosti i međusobnog uvažavanja, kao i da će obje institucije preuzimati sve neophodne aktivnosti potrebne za realizaciju projekata, programa i aktivnosti, razmjenjivati informacije i mišljenja o pitanjima od važnosti za sprovođenje ove saradnje.

Dr Ljiljana Radulović, direktorica KCCG sa Draškom Boljevićem, direktorom Eko-fonda
Dr Radulović, direktorica KCCG sa direktorom Eko-fonda Draškom Boljevićem

Ovo nije prva saradnja Kliničkog centra iz oblasti zaštite životne. Podsjećamo, Klinički centar je u prethodnom periodu potpisao Ugovor o saradnji povodom akcije „Za ljepšu i zdraviju Crnu Goru“ u cilju obilježavanja 30 godina od osvajanja Deklaracije o ekološkoj državi.

Menadžment Kliničkog centra prepoznaje važnost zaštite životne sredine te u skladu s tim aktivno djeluje u cilju rješavanja svih pitanja od značaja za ovu oblast.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top