Udruženje donatora iz Nikšića donirali su KCCG aparat kolposkop 150 FC

Udruženje donatora iz Nikšića donirali su za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo, Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), aparat kolposkop 150 FC.

Direktor KCCG dr Jevto Eraković izrazio je zahvalnost za donaciju Udruženih donatora iz Nikšića, grupe istaknutih privrednika iz Nikšića koju su osjetili potrebu i svrsishodno namijenili sredstva za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo KCCG i nabavku novog kolposkopa.

 

Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Ivan Đukić, kazao je da se radi o najsavremenom kolposkop aparatu, koji će nam značajno olakšati rad u smislu prevencije karcinoma grlića materice.

„Jako je bitno da naglasim da je i pored volje, stručnosti i ambulanti koje radimo, kao i aparata, jako je bitno da apelujem da se pacijentkinje javljaju redovno na ginekološke preglede kako bi svi zajedno uspjeli da smanjimo ovu opasnu bolest“, naglasio je dr Đukić i još jednom zahvalio donatorima iz Nikšića u nadi da će se saradnja nastaviti.

 

Ispred donatora iz Nikšića obratio se g-din Brano Mićković, i istakao da ima veliku čast da u ime Privrednika iz Nikšića uruči skromnu donaciju sa nadam da će unaprijediti rad KCCG, a samim tim i uslugu prema građanima Crne Gore.

„Istakao bih stvarno da i moje kolege privrednici i ovog puta su pokazali nesebičnu spremnost da podrže akcije ovog tipa. Ja bih samo pomenuo firme koje su učesnici ove akcije: Comp Comerc d.o.o. Nikšić, Agromont d.o.o. Nikšić, Nikšićki Mlin, Entext d.o.o. Podgorica, Javorak  d.o.o. Nikšić, Radio difuzni centar Slobodan Stanišić, Goldenwood d.o.o. Nikšić, Knjaz d.o.o. Nikšić, Arterija studio d.o.o. Nikšić, Dekor Iva-co d.o.o. Nikšić,Veletex d.o.o. Podgorica, Jolly Commerce d.o.o. Nikšić.

G-din Mićković, još jednom je istakao ne samo svoju spremnost već i spremnost privrednika da se uključe u ovakve akcije i uputio Novogodišnje čestitke svim zaposlenim u KCCG i građanima Crne Gore.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top