Volonterski klub Gimnazije „Slobodan Škerović“ donirao knjige Institutu za bolesti djece KCCG

Volonterski klub Gimnazije „Slobodan Škerović“ uspješno je sproveo akciju prikupljanja knjiga pod sloganom „Brže ozdravimo kad čitamo i maštamo“. Kroz ovu vrijednu inicijativu, prikupljeno je 60 knjiga koje su namijenjene našim najmlađim pacijentima i njihovim roditeljima u Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Dr Velibor Majić, direktor IBD sa predstavnicima Volonterskog klub Gimnazije "Slobodan Škerović"

Danas su učenici, na čelu sa direktoricom gimnazije, gospođom Biljanom Vučurović i koordinatorom volonterskog kluba, prof. Aleksandrom Marićem, uručili donaciju direktoru Instituta za bolesti djece KCCG, dr Veliboru Majiću.

Ova donacija predstavlja izraz solidarnosti i brige za najmlađe pacijente koji se liječe u KCCG. Vjerujemo u snagu čitanja i mašte kao osnovnih elemenata koji doprinose bržem oporavku i poboljšanju emocionalnog stanja djece tokom boravka u bolnici.

 

S obzirom na to da su knjige ne samo izvor znanja, već i podsjetnik da mašta nema granica, vjerujemo da će ova donacija pružiti radost i podsticaj za malene borce da se osjećaju inspirisano i podržano tokom svog liječenja.

Hvala svim pojedincima, članovima Volonterskog kluba, kao i svima koji su podržali ovu akciju. Vaša velikodušnost omogućava nam da zajedno pružimo podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Podijeli objavu

Kontaktirajte nas

Uvijek smo Vam na raspolaganju

Scroll to Top